Ambachtelijk Italiaans ijs

Mokki is sinds kort de nieuwe eigenaar van de ambachtelijke Italiaanse ijssalon die sinds 1992 volgens traditioneel recept van Valentino vers ijs van hoge kwaliteit biedt uit eigen keuken. Er wordt dus al meer dan 31 jaar met passie en liefde voor het vak ambachtelijk schepijs bereid. Naast schepijs serveren wij ook heerlijke Spaghetti-ijs, en baklava met ijs! 

Dé basis van ons ambachtelijk ijs...Jerseymelk

De koeien zijn dan niet zo groot in formaat; wel groot in wat ze geven! De Jerseykoe staat erom bekend melk te produceren die zeer geconcentreerd is, met het hoogste percentage botervet. Haar melk is rijk aan voedingsstoffen (o.a. eiwitten) en heeft een hoog gehalte aan mineralen. Ook is het caroteengehalte hoger dan in gewone melk en vandaar dat haar melk een mooie romige kleur heeft. Dit alles zorgt ervoor dat Jersey melk ‘rond van smaak’ is. Het beste melk om ijs van te maken!

Onze smaken 

Kom langs om de diverse smaken ijs te proeven. Ons assortiment ijs verschilt en wijzigt maandelijks, doordat we steeds nieuwe smaken willen aanbieden. Dus kom snel langs!